dilluns, 26 de febrer del 2024

Els alumnes d’Infantil 5 de la classe Picarols aposten per un ús racional de l’aigua

Els alumnes d’Infantil 5 de la classe Picarols de l'escola Pere Vergés treballen a Projecte integrat durant aquestes setmanes el tema de la sequera, el qual ha estat escollit pels alumnes a partir d’una notícia escoltada a la ràdio. Aquesta situació de la realitat els va dur a cercar notícies relacionades amb la temàtica i compartir-les amb tota la classe. El tema els ha fet prendre consciència sobre la gravetat de la situació i els ha portat a proposar mesures per aprofitar millor els recursos hídrics per dur-les a terme a l’escola: 

.... i a casa:

Les accions que els nens i nenes de la classe Picarols duen a terme a l'escola i que han compartit amb la resta de companys i companyes d’Infantil i amb els responsables de Medi Ambient dels consells de govern són:

    • Han penjat els cartells amb la campanya del Departament per a l’estalvi d’aigua.

    • Reutilitzen l’aigua sobrant dels gots per regar l’hort i les plantes de la classe. Recullen aquesta aigua neta en ampolles i en registren la quantitat recollida cada dia.

    • També recullen l’aigua de rentar les mans per reutilitzar-la als lavabos en comptes d’estirar de la cadena. 


Els alumnes fan propostes i relaten quines mesures prenen també a casa per tal d’estalviar i aprofitar de manera racional l’aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada