Recursos locals

Guia pràctica de compra verda escolar

Durant el curs escolar 2008/09, les escoles verdes van elaborar una diagnosi de les compres que realitzaven en relació al material d’oficina i escolar (paper, llapis, marcadors, etc.), equips informàtics, servei de menjador de l’escola, productes de neteja i higiene i manteniment (fluorescents, bombetes, pintures,...). A partir d’aquestes diagnosis i del recull de bones pràctiques ambiental dels centres, l'Àrea de Medi Ambient va elaborar la Guia pràctica de compra verda escolar.

Recull de recursos per conèixer Badalona

El curs 2011/12, es va iniciar l’elaboració d’un recull de recursos per conèixer la ciutat i obtenir-ne un aprofitament pedagògic (sortides a espais naturals i urbans, dades per elaborar treballs a l’aula, activitats de coneixença varies, etc).

L’objectiu és disposar d’un espai de referència on es recullin uns recursos elaborats amb criteris de sostenibilitat: que es desenvolupen en l’entorn proper, per a conèixe’l i desplaçar-se caminant o en transport públic, que no suposin un cost econòmic i que puguin realitzar-se a partir dels propis mitjans sense suport extern.

La font dels recursos i activitats que us presentem és la Xarxa: activitats que fan les pròpies escoles i recursos creats per l’Ajuntament de Badalona i el Centre de Recursos Pedagògics de Badalona.

Aquest recull, que s’anirà ampliant amb el temps, està obert a la participació de tots els centres educatius que vulguin incloure les seves activitats que realitzen per conèixer Badalona.


Sortida a Montigalà. Escola Llibertat
Sortida a Sant Geroni de la Murtra. Escola Antoni Botey
El Mercat de Sant Roc. Centre Mare de Déu de l'Assumpció
Itineraris urbans i de natura en GPS
Itineraris per la Serralada de Marina
Itineraris de les masies
Informació dels parcs urbans
El pont del petroli
Dades Ambientals de Badalona
Biblioteques de l'Escola de Natura i de l'Escola del Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada