dimecres, 14 de setembre del 2022

La XES-BDN creix aquest curs 2022-23 amb la incorporació de quatre centres nous

A partir d’aquest curs 2022-23 s’incorporen a la nostra xarxa quatre centres nous: l’Institut Escola Baldomer Solà, l’Escola Nen Jesús de Praga, l’Institut Pompeu Fabra i el Centre de Formació d'Adults Morera Pomar.

Aquests quatre centres rebran el seu distintiu d’Escola Verda després d’haver completat una formació de dos anys i desenvolupat el seu Pla d’Educació per a Sostenibilitat que els hi marcarà el camí a seguir els propers anys. 

Enguany, un total de 78 centres educatius rebran aquest distintiu arreu de Catalunya. D’aquests centres, 72 formaran part de la Xarxa d’Escoles Verdes de la Generalitat, dos s’incorporaran a la xarxa local d’Igualada i quatre a la XES-Badalona. Som, per tant, la xarxa local que més creix aquest curs 2022-23.

Amb la incorporació dels quatre centres nous, ja som 21 centres educatius els que treballem a Badalona per a incorporar els principis i els valors de la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida escolar. A més, la nostra xarxa és una de les més diverses, doncs compta amb centres educatius de tota mena: des d’educació infantil a primària, secundària i batxillerat; així com cicles formatius, un centre d’educació especial i un centre de formació d’adults. 

BENVINGUTS CENTRES NOUS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada