dijous, 14 de juliol del 2022

ANY D’ESTRENA DE COMITÈ AMBIENTAL A ESCOLES MINGUELLA

Aquest curs 21/22 a Escoles Minguella hem fet un pas més en la tasca de l’educació per a la sostenibilitat. S’ha constituït el primer Comitè Ambiental de l’escola que, en aquesta primera composició, ha estat format per un/a representant de cada aula des de 4t de primària fins a 4t d’ESO i mestres impulsors d’escola verda i representants a la XES-Badalona.

Els membres d’aquesta primera constitució del Comitè han tingut, com a funció destacada, la difusió interna i la realització de l’acció conjunta del 8 de juny, comunicant als companys i companyes el projecte que es duria a terme i fent-se responsables del disseny i l’execució.



De cara als propers cursos, el Comitè s’anirà renovant i ampliant, donant entrada a més representació d’alumnat i del claustre de docents, i anirà completant les seves funcions, ja que al formar-se a mitjans de curs no ha pogut dur-les totes a terme.

Desitgem que aquesta estrena segueixi amb la il·lusió que ha començat i amb bona feina en favor del medi ambient i de la sostenibilitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada