dilluns, 2 de setembre del 2024

Comencem el nou curs amb la incorporació de l’escola Badalona Port a la nostra xarxa

A partir d’aquest curs 2024-25 s’incorpora a la nostra xarxa l’escola Badalona Port, després d’haver completat una formació de dos anys i d'haver desenvolupat un Pla d’Educació per a Sostenibilitat que els hi marcarà el camí a seguir els propers anys. 

L’escola Badalona Port va rebre el seu Distintiu d’Escola Verda el passat 7 de juny de la mà del Conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, i la Consellera d’Educació, Anna Simó. A l’acte de lliurament del distintiu hi va assistir una representació de l’alumnat que forma part del Comitè Verd, acompanyats de la directora del centre i diverses docents. 

Durant l’acte, que va tenir lloc a les instal·lacions de Món Sant Benet (Sant Fruitós de Bages) en el marc de la celebració del 25è aniversari de la Xarxa d’Escoles Verdes de la Generalitat, s’hi van lliurar un total de 49 nous distintius, entre ells el de l’Escola Badalona Port. Els assistents van poder gaudir també de diferents tallers sobre salut planetària i diverses actuacions. 

Amb la incorporació de l’Escola Badalona Port a la nostra xarxa, ja som 21 centres educatius els que treballem a Badalona per a incorporar els principis i els valors de la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida escolar.

🌟 Benvinguts i benvingudes! 🌟

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada