dimarts, 26 d’abril del 2022

El Lola Anglada participa al programa ARRELA'T


Els alumnes de l'Escola Lola Anglada han participat en una activitat de plantació al Jardí Romàntic del Parc de Ca l’Arnús i Can Solei  inclosa dins el programa ARRELA'T de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

El personal de jardineria i d'educació ambiental han dinamitzat les jornades de plantació, de manera que els participants no només s'han implicat en la millora de l'entorn més proper, sinó que també han descobert  els valors socioambientals que ens aporten els parcs i les platges, ajundant a promoure ciutats més saludables i biodiverses. Aquestes accions fan que la ciutadania estableixi vincles amb els espais naturals del seu entorn, cosa que afavoreix actituds de sensibilització i respecte envers aquests espais.

La jornada que van dur a terme els nostres alumnes el mes de març va consistir en la realització d’una plantació d’heures i es va complementar amb l’explicació de l’estrat herbaci del parcs i dels jardins romàntics amb l'objectiu de difondre els valors ambientals del parc .

Com escola verda ens agrada participar en activitats mediambientals i més si són del nostre entorn proper. Ha estat una experiència molt enriquidora pels nostres alumnes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada