dimarts, 27 d’abril del 2021

Educació Física sostenible al Col·legi Santíssima Trinitat de Badalona 

A les últimes dècades, l’increment del deteriorament del medi ambient, provoca la necessitat d’educar els nostres alumnes en la sostenibilitat.

Des de l’àrea d’Educació Física i, en total identificació amb el nostre compromís per ser Escola Verda, hem treballat al llarg del trimestre, amb els alumnes de 4t d’ESO, en la creació de materials esportius i lúdics fabricats pels alumnes amb material reciclat. Durant moltes setmanes, en grups de 3 alumnes, han pensat, dissenyat i fabricat diferents jocs i materials que, per finalitzar el trimestre, hem fet servir per a jugar una bona estona. 

Ens hagués agradat compartir aquests fantàstics materials i tallers de joc amb els més petits de l’escola però el Covid no ens permet aquest ús de materials compartits…

Durant la resta del curs continuarem treballant en aquesta línia i fabricarem uns altres tipus de material reciclat.

Amb aquest tipus d’activitats es vol promoure i donar a conèixer conductes i actituds de respecte cap al medi natural. Sent conscients que els petits canvis poden arribar a convertir-se en grans canvis volem, també des de l’Educació Física, col·laborar en fer de la nostra escola un lloc idoni on fomentar la sostenibilitat, doncs no ho oblidem, el nostre alumnat és el futur de la nostra societat i del món que vindrà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada