dimarts, 7 de juny del 2016

La XES-Bdn celebra el Dia Internacional del Medi Ambient


El passat dia 6 de juny, les Escoles verdes de Badalona vàrem celebrar el Dia Internacional del Medi Ambient amb l’acte simbòlic “Els nostres desitjos arriben lluny”.

Al llarg del matí, alumnes dels 14 centres que formen part de la XES-Bdn van omplir de fulles de colors l’arbre dels desitjos que vàrem plantar al vestíbul de l’edifici El Viver de l’Ajuntament de Badalona. A cada fulla es recollia un desig i també un compromís relacionat amb la millora del medi ambient.

Els alumnes que van assistir a l’acte, una delegació de cada centre, van traslladar part dels seus desitjos al Regidor de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas. La resta dels desitjos, 8.400 en total, son ara mateix alimentant les arrels de l’arbre dels desitjos.






Durant l’acte de celebració es va fer també el lliurament dels premis del concurs de dibuix que es va convocar per tal de triar el logotip de la XES-Bdn. Els premiats van ser en Pol Vadim (P5) de l’Escola Lola Anglada, la Brisa i la Katy Valencia (4t de primària) de l’Escola Mare de Déu de l’Assumpció i la Maria Aznar (2n d’ESO) de l’Escola Garbí – Institució Pere Vergés. Aquest últim dibuix va ser escollit com a logotip de la XES-Bdn.




L’arbre dels desitjos, així com una selecció dels millors dibuixos que es van presentar al concurs, estaran exposats fins al 17 de juny a l’Edifici El Viver (Plaça Assemblea de Catalunya, 9-12) i es podran visitar de dilluns a divendres de 8:30h a 13:30h i els dijous de 16h a 18h. A partir del 20 de juny fins al 4 de juliol, l’exposició es traslladarà a l’Escola del Mar de Badalona i es podrà visitar de dilluns a divendres d'11h a 14:30 h i els diumenges de 18h a 20h. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada