dimarts, 21 de març del 2017

Sis Escoles Verdes de Badalona aconsegueixen recaptar 9.346 euros per lluitar contra la pobresa energètica


Durant el passat mes de febrer, Badalona va participar a la 2a Marató de l’estalvi energètic per a la lluita contra la pobresa energètica, una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia, que tenia la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica.

Enguany han participat a la Marató un total de 61 equipaments de 12 municipis. A Badalona, els equipaments participants han estat sis Escoles Verdes de la ciutat: Jungfrau, Pau Picasso, Garbí Pere Vergés, Antoni Botey, Lola Anglada i Salvador Espriu.

L’objectiu marcat era el d’aconseguir reduir almenys un 10% el consum d’electricitat, aigua i gas dels edificis participants amb l’ajuda de tots els membres de la comunitat educativa i amb el suport logístic de l’Ajuntament de Badalona.

Els resultats assolits a Badalona han superat les expectatives, ja que s’ha aconseguit estalviar un 24% en electricitat, un 45% en aigua i un 38% en gas. Tot plegat, representa un estalvi de 9.346 euros que aniran destinats a la lluita contra la pobresa energètica a la nostra ciutat. La implicació de tota la comunitat educativa ha estat clau per a l’obtenció d’aquests estalvis tan espectaculars que, en alguns centres, ha arribat a ser de més del 50% en aigua i gas i fins a un 48% en electricitat!!!


MOLTES FELICITATS A TOTS I TOTES!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada