dilluns, 13 de febrer del 2017

L’Escola Jungfrau participa en la 2a Marató d’Estalvi Energètic !!!


Enguany l’escola Jungfrau participa en la 2a Marató d’Estalvi Energètic, conjuntament amb 5 escoles més de Badalona. En total a Catalunya hi formem part 62 equipaments de 12 ajuntaments. Aquesta marató es portarà a terme al llarg de tot el mes de febrer. Durant aquest període de temps, els membres de la comunitat educativa que gaudeixen de les instal·lacions del centre hauran de fer tot el possible per poder reduir en un 10% el consum d’aigua, llum i gas.

Des de l’escola Jungfrau pensem que és un bon projecte per dur a terme amb els/les nostres alumnes, ja que es planteja una doble vessant; per una banda, l’estalvi energètic que va relacionat amb l’educació per a la sostenibilitat i, per l’altre, una lluita contra la pobresa energètica (valors com solidaritat, implicació...). L’estalvi que generem el mes de febrer, en relació al febrer del 2016, es destinarà a ajudar famílies amb pobresa energètica.



El dia 1 de febrer, quan varem arribar a l’escola ens varem trobat una aixeta i una bombeta molt gran!!!! Per què hi deu ser? Per recordar-nos que comença la Marató d’Estalvi Energètic!!!
En Martí (el conserge) i els delegats/des verds de cada classe faran la lectura dels comptadors de l’aigua, llum i gas cada dimecres del mes de febrer. 







Després de fer la segona lectura aquest dimecres 8 de febrer, hem calculat les despeses d'aquesta primera setmana i les hem pogut comparar amb les del curs passat. Després de pintar les dades  en el baròmetre,  valorem que...

ANEM FORÇA BÉ: HEM REDUÏT  LA DESPESA DE LLUM I D'AIGUA.... PERÒ LA DEL GAS NO...


Vinga entre tots/es ho aconseguirem!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada