dimecres, 1 de febrer del 2017

Sis escoles de la XES-Bdn participen a la 2a Marató de l’estalvi energètic


A partir d’avui i durant tot el mes de febrer de 2017, les escoles Jungfrau, Pau Picasso, Garbí Pere Vergés, Antoni Botey, Lola Anglada i Salvador Espriu participaran a la 2a Marató de l’estalvi energètic per a la lluita contra la pobresa energètica. La iniciativa, que compta amb el suport de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, és una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia, que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica.

Un dels objectius d’aquesta 2a Marató és reduir els consums d’electricitat, gas i aigua de diversos equipaments municipals durant el mes de febrer de 2017 (respecte els mateixos consums de l’any 2016). Això es vol aconseguir a través de la implantació de bones pràctiques de consum energètic i buscant la implicació dels usuaris i treballadors dels edificis. D’altra banda també es pretén ajudar a la lluita contra la pobresa energètica destinant els  diners estalviats a aquesta causa.

Enguany participen a la 2a Marató de l’estalvi energètic un total de 12 municipis i, a part de les esmentades escoles de Badalona, també hi participen 56 equipaments més de diferents àmbits (administratius, culturals, esportius i educatius) pertanyents als altres municipis. Si s’aconsegueix el propòsit de la Marató, és a dir, un estalvi energètic del 10%, es reduirà en més de 300.000 kWh els consums d’electricitat i gas i en més de 1.500 m3 el consum d’aigua dels 62 equipaments que hi participen.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada