dimarts, 21 de juny del 2016

Concurs FOTOGRAFIA I MEDITERRANI del Col·legi Badalonès 


Aquesta proposta de la comissió ambiental de la nostra escola va sorgir arrel de la celebració del Dia de la Mediterrània que celebrem el 20 de març conjuntament amb altres entitats i escoles que formen part del Réseau des Assises jeunes et Méditerrannée.

Com a escola verda que som, volem fomentar l’interès de la nostra comunitat educativa en els temes ambientals, en la sensibilització vers la problemàtica dels ecosistemes, en la denúncia fins i tot de les males praxis. La fotografia és una bona eina i el nostre mar i la platja de la ciutat un lloc ideal per a una observació crítica, no només com un lloc d’esbarjo sinó com l’ecosistema que és.

El concurs pretén doncs despertar les inquietuds artístiques i ambientals del membres de la nostra comunitat educativa, i prova d’això són algunes de les fotografies que han enviat els alumnes des del seu mòbil mateix….en un moment s’han trobat una imatge que han volgut plasmar pensant en els objectius de l’activitat, quan segurament altres vegades les havien observat i els hi havien passat desapercebudes.

Gràcies a totes i tots per la vostra participació i com a tot concurs…aquí teniu els guanyadors de les diferents categories:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada