dimecres, 20 de juny del 2018

Alumnes del Col·legi Badalonès participen al projecte «Clean up the Med»


Els alumnes de 6è del col·legi Badalonès hem participat aquest mes de maig en el projecte “Clean up the med”, on participen diferents escoles de la Costa Mediterrània.  Aquest projecte té com objectiu conscienciar de forma activa de la importància de cuidar les platges i no embrutar-les, comprovant que tot això afecta directament al mar i la seva fauna.

Després de treballar diferents conceptes relacionats amb la vida del mar Mediterrani i tot el que l’envolta, vam parlar de tot per grups. L’intercanvi d’idees i conceptes va ser molt enriquidor, amb aquest treballs en grup vam aprendre moltes coses noves.


Vam passar una bona estona un divendres al matí recollint deixalles i totes aquelles coses que no havien d’estar a la sorra de la platja, aquesta “neteja” la vam poder realitzar ven equipats (guants, pinces, bosses...)  Ens vam organitzar per l’espai en grups per tal de poder fer una recollida més específica i després poder treure unes conclusions d’allò que estàvem fent.

Just acabar l’activitat tots els grups havíem arribat a la mateixa conclusió, era increïble tanta porqueria a la sorra i també ens sorprenia algunes deixalles que ens vam trobar.


Va ser una activitat curiosa però ens va ajudar adonar-nos de la gran quantitat de deixalles que podem trobar a la sorra de la platja, un espai que nosaltres utilitzem amb normalitat  principalment a l’època de l’estiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada