dilluns, 28 de maig del 2018

L’Escola Salvador Espriu participa a la iniciativa “LET'S CLEAN UP EUROPE 2018”


El passat 10 de maig, els i les alumnes de 4t de l’Escola Salvador Espriu van participar a la iniciativa Europea “Let’s Clean-Up Europe”, col·laborant en la neteja del Turó de l’Enric i el Torrent de la Font.

La iniciativa “Let’s Clean-up Europe” té com a objectiu reduir el nombre de residus abocats a la natura i donar visibilitat a la problemàtica. Per tal de fer això, el Comitè Directiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus coordina campanyes de neteja arreu d’Europa que tenen lloc simultàniament. Enguany, el Clean-up Day Europeu es va celebrar de l'11 al 13 de maig de 2018.

Els participants col·laboren en mantenir net el seu entorn i poden comprovar amb aquesta activitat la quantitat de residus que s’aboquen en el seu barri o municipi. L’acció és una oportunitat única per incrementar el nivell de conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la gent.

Durant aquest any s'han registrat 270 accions de neteja organitzades als espais naturals del territori català des del mes de maig fins a juny. Nosaltres hem estat una d'aquestes accions. Els i les alumnes de 4t ens hem organitzat per col·laborar al manteniment i neteja del Turó de l'Enric i El Torrent de la Font. Després de l’acció, hem quantificat i separat els residus segons els seu tipus.


La Televisió de Badalona es va interessar per la nostra acció. Ho podeu veure al minut 11 d'aquest informatiu:


Si voleu veure més fotos cliqueu aquest enllaç: 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada