divendres, 9 de juny del 2017

La XES-Bdn celebra el Dia Internacional del Medi Ambient


Enguany, la XES-Bdn s’ha volgut sumar a la celebració del Dia Internacional del Medi Ambient, que va ser el passat dilluns, 5 de juny, convocant un Concurs Escolar de Fotografia Ambiental en el que han participat alumnes de tots els centres que pertanyen a la Xarxa.

Durant l’acte central de la celebració, que va tenir lloc el dimecres 7 de juny, el regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, va fer el lliurament dels premis del Concurs Escolar de Fotografia Ambiental 2017. 



Les 35 fotografies finalistes del concurs formen part d’una exposició que es podrà visitar del 7 de juny al 14 de juliol a la planta baixa de l’edifici El Viver (Plaça Assemblea de Catalunya, 9-12), de dilluns a divendres de 8:30h a 13:30h i els dijous de 16h a 18h. Les fotografies tenen com a fil conductor el medi ambient i, en els cas de les fotografies concursants de la tercera categoria (alumnes d’ESO i batxillerat), la temàtica ha estat la denúncia d’alguna problemàtica ambiental.

A continuació podeu veure les fotografies premiades:

Fotografia premiada a la categoria 1a (de P2 a P5)
ESTIMEM EL NOSTRE HORT
realitzada per la Classe de P5-A de l’Escola Pau Picasso.

Fotografia premiada a la categoria 2a (primària i educació especial)
L'ABRAÇADA DELS CARGOLS
 realitzada pel Taller Artístic de Trànsit a la Vida Adulta del CEE Can Barriga.

Fotografia premiada a la categoria 3a (ESO i batxillerat)
TANT COSTA FER-HO BÉ?
realitzada per la Cristina Montilla, de 3r d’ESO de l’Institut Badalona VII.


Després de l’acte de lliurament de premis, els assistents van gaudir d’una xocolatada solar al terrat de l’edifici El Viver, on la xocolata desfeta havia d’escalfar-se amb l’energia del sol fent servir unes cuines solars parabòliques. Aquestes cuines concentren els raigs solars en un punt i, en qüestió de pocs minuts, fan augmentar la temperatura com si d’una cuina tradicional es tractés. Malauradament, el temps no ens va acompanyar gaire... de manera que la xocolata “calenta” no ho va ser tant...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada