dimarts, 1 de març del 2016

Hort de l’Escola Lola Anglada al Parc de Ca l’Arnús




La nostra escola ha començat a participar en un projecte per tal de dur a terme un hort escolar al Jardí de les Ciències dins del parc de Ca l’Arnús, una activitat promoguda per l’escola amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, Conreu sereny i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Després de diverses reunions entre les diferents entitats col·laboradores per tal de planificar un pla de treball, es va iniciar  l’activitat amb els alumnes de 2n d’Educació Primària el divendres 19 de febrer de 2016. Aquest dia se’ls va explicar els objectius de l’activitat i els nens i nenes  van  començar a fer un planter de bledes.
La veritat és que l’activitat va ser molt enriquidora  i tant nens com mestres estàvem  molt motivats i il·lusionats. Les explicacions i el monitoratge de la Maria de Conreu Sereny van ser  magnífiques i molt didàctiques. Les imatges parlen per sí soles.
Des de l’escola estem molt agraïts a totes aquelles persones que ens han ajudat  a que aquest projecte s’hagi fet realitat  i com a escola verda que som,  la nostra intenció és continuar duent a terme accions educatives amb el nostre entorn per tal d’educar els nostres alumnes en el respecte al medi ambient.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada