divendres, 20 de novembre del 2015

Èxit de la 4a edició del Torneig de Bàsquet Solidari organitzat pel Col·legi Badalonès


El proppassat divendres dia 13 de novembre es van reunir a les pistes poliesportives del Centre Comercial Màgic Badalona diferents escoles de Badalona per participar a la 4ª edició del torneig de Bàsquet Solidari. El preu de l’entrada, simbòlic, 1kg d’arròs, de pasta o 1 litre d’oli per tal de col·laborar en la recollida d’aliments per a la campanya del Gran Recapte.


El bàsquet solidari neix de la inquietud d'un grup d'alumnes del Col·legi Badalonès, molt implicats en tot allò que té a veure amb la solidaritat i la justícia social, que van plantejar-se  de fer quelcom més que recollir menjar un dia concret. La proposta aviat va arribar: fer un acte on solidaritat i esport anessin de la mà. I a Badalona quan parlem d’esport, parlem de bàsquet. Així doncs, vam proposar a d'altres escoles del nostre entorn de participar en l'activitat i per tal de fer el recapte més gran possible, tant en quilograms com en conscienciació. Després de diverses reunions, xerrades i d'intercanvi d'experiències nasqué el bàsquet solidari.

Durant la jornada, s'organitzen partits de bàsquet femení i masculí entre alumnes d'ESO de les diferents escoles, enquadrats en diferents grups de competició d'on sortiran els equips que jugaran les finals. Cada escola també porta els seus alumnes, que col·laboren en l'animació dels seus, i també participen en la recollida d'aliments

Els centre educatius que han participat en l'edició d'enguany han estat: IES la Llauna, IES Albèniz, IES Badalona 7, Col·legi Cultural, Escoles Minguella, Escola Betúlia, Col·legi Sant Andreu i Col·legi Badalonès com a participant i organitzador de l'activitat.

També cal esmentar, com cada any, la presència de jugadors del primer equip del Club Joventut de Badalona que, amb el seu recolzament, ajuden a impulsar l’activitat.
Els alumnes i professors de la comissió de Solidaritat i Medi Ambient del Col·legi Badalonès han col·laborat en la difusió, recollida i classificació dels aliments.


Volem agrair un cop més les facilitats donades per tots els participants així com la feina de tots els voluntaris: sense vosaltres no hauria estat possible!. Us esperem a tots l’any vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada