dijous, 9 de febrer del 2012

"Clean up the Med", a les platges de Badalona

Es tracta d’una campanya de sensibilització ambiental adreçada als alumnes de 5è i 6è de primària de Badalona, entorn la problemàtica dels residus que apareixen a les platges. L’activitat consta de dues parts:
1. Els tècnics de l’Escola del Mar realitzen una sessió de formació adreçada als alumnes, a cada escola participant, per a conèixer com es forma una platja, com l’activitat humana pot afectar a les platges i quins són els efectes dels residus sòlids sobre el medi marí.

2. Tots els centres participants, durant el mateix matí, es troben a la platja de Badalona, i els alumnes recullen, quantifiquen i qualifiquen els residus d’una part de la platja. A continuació s’interpreten els resultats i s’elaboren consells per a minimitzar els impactes.

La sessió de formació es durà a terme durant el mes de maig, i l’activitat a la platja es desenvoluparà el 25 de maig entre les 9:30 i les 12 h.
Si voleu participar en aquest projecte heu de trucar a l'Escola del Mar, al telèfon: 93 384 36 74, o al departament d’Educació Ambiental, al telèfon: 93 483 29 59, abans del 20 d’abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada