divendres, 23 d’abril del 2021

Celebrem el 10è aniversari amb el llibre "Receptes per no llençar res"


Aquesta primavera fa 10 anys de la constitució de la Xarxa d’Escoles de Badalona per a la Sostenibilitat. Per celebrar-ho, hem decidit publicar un llibre ben especial coincidint amb la Diada de Sant Jordi. Es tracta d’un recull de receptes d’aprofitament aportades pels alumnes, famílies i mestres dels diferents centres que formen part de la xarxa.

La publicació ha estat elaborada a partir del treball dels mestres i dels alumnes de la xarxa en relació amb el malbaratament alimentari i els impactes ambientals que això comporta. En la seva elaboració també hi ha col·laborat el grup de restauradors Forquilla Badalona, donant-li un valor afegit a les més de 40 receptes que s’hi recullen.

L’objectiu del llibre és sensibilitzar sobre la problemàtica del malbaratament alimentari i oferir una eina útil que serveixi d'ajuda i inspiració a l’hora d’aprofitar millor el menjar. Per aquest motiu, al principi del llibre trobareu una sèrie de consells per evitar el malbaratament alimentari que han estat proposats, consensuats i il·lustrats pels alumnes de les Escoles Verdes de Badalona. A més, el llibre està pensat perquè pugueu trobar fàcilment quina recepta cuinar en funció del que us hagi sobrat. Només cal que aneu a la secció “Què vols aprofitar?”, trieu la vostra recepta preferida i cliqueu a sobre del número de pàgina per anar-hi directament.

Esperem que gaudiu del recull i us resulti d’utilitat.

BON APROFITAMENT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada