dimarts, 2 de febrer del 2021

LES INTERESSANTS CONCLUSIONS D'UN TREBALL DE RECERCA REALITZAT PER UNA ALUMNA DEL COL·LEGI BADALONÈS 

"És possible tenir una vida sostenible?" Aquest ha estat el títol del Treball de Recerca presentat per l’alumna Mariona Ferrer del Col•legi Badalonès. Durant l’elaboració d’aquest treball, la Mariona ha fet una comparació de dos estils de vida amb la participació de la seva família. En el primer període la família va continuar portant el seu ritme de vida, i en el segon període van adoptar una sèrie d’accions per reduir l’impacte ambiental. Els resultats van ser positius: el consum d’energia i el residus produïts van disminuir. A més, el treball consta d’un estudi sobre l’impacte que genera del model econòmic actual al medi ambient i les conseqüències que ha generat sobre el planeta. Per últim, la Mariona va entrevistar al regidor de sostenibilitat de Tiana. 

Com a conclusions, ha pogut comprovar que l’acció individual és efectiva per ajudar al planeta però cal el compromís i l’acció de les administracions públiques. Concretament, aquestes haurien d’invertir en formar una ciutadania conscienciada per crear una societat més sostenible i justa, respectant totes les persones, la biodiversitat i el medi ambient. 

A continuació s’adjunta el tríptic elaborat per la Mariona amb accions útils i concretes per a dur una vida més sostenible (cliqueu sobre la imatge per descarregar-vos el tríptic).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada