dimecres, 5 de juny del 2019

Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient 2019


Enguany, a la XES-Bdn hem volgut celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient 2019 amb la presentació de la campanya “Badalona també és natura! Però... en tenim cura?”. Durant aquest curs escolar, alumnes i famílies de les Escoles Verdes de Badalona hem realitzat diverses sortides a la Serralada de Marina per plasmar fotogràficament la riquesa natural del municipi.



Durant aquestes sortides, els alumnes han aprofitat també per realitzar fotografies-denúncia dels actes incívics que malmeten l’entorn natural.




Durant les properes setmanes trobareu per tota la ciutat diversos cartells publicitaris de gran format amb una selecció de les fotografies més representatives. Amb el lema escollit per a la nostra campanya,  “Badalona també és natura! Però... en tenim cura?”, volem donar a conèixer a la ciutadania els valors naturals del municipi i convidar a la reflexió sobre la manca de cura de l’entorn.


A cada centre educatiu de la xarxa també hem creat el nostre propi collage amb les fotografies realitzades pels nostres alumnes, mantenint el mateix lema de la campanya.



Trobareu una selecció de les millors fotografies realitzades al compte d’Instagram del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Badalona (@Mediambietnbdn), amb l’etiqueta #XESBadalona.

Us podeu descarregar aquí els cartells de la campanya:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada